Over ons

Garage van Delft

Historie

 

Is een universeel garagebedrijf. Het is opgericht in juni 2010 door Lars van Delft op de Rhijnhofweg in Oegstgeest. Gestart met 1 autohefbrug en een Motorfiets hef tafel. Door nieuwbouw projecten voor de Rhijnhofweg eind 2012 moest er worden verhuisd.

 

Sinds 1 mei 2012 zijn er nieuwe mogelijkheden gevonden in Katwijk een mooier, groter en beter gelegen pand. Het pand bevind zich in Katwijkerbroek. Door de grootte van dit pand, hebben wij kunnen uitbreiden, meer auto-hefbruggen en zelfs een spuitcabine voor auto’s.
De spuitcabine geeft de mogelijkheid om ook schades(klein en grote), restauraties, en losse onderdelen te kunnen overspuiten. uiteraard gebeurt dit door een ervaren autospuiter.

 

Garage van Delft en plezier!

 

4×4

 

Onze hobby is o.a. 4×4 rijden, en daarom draaien wij onze handen niet om voor lastige aanpassingen. Wij¬† passen graag aan en/of repareren naar uw wensen en is meestal ook nog binnen de APK regels (zie de foto’s hieronder).

 

 

 

—> voor meer 4×4 foto’s klik hier <–

Driften

Omdat offroad rijden veel tijd kost (vooral na der hand schoonmaken) en er maar weinig plekken in de buurt zijn waar het mag, zijn we opzoek gegaan naar een iets schonere sport, maar daarom niet minder spectaculair…

Dit kan alleen met een achterwiel aangedreven auto, die zonder ASC (antie slip control) rijd. Het bijzondere is dat je de auto compleet onder controle kan houden terwijl je slipt.Kort Drift filmpje